AKTUELNO

Smatra da je prešao sve moguće granice svojim ponašanjem.

Nedelja je dan kada se niz zadrugara koji se bore za prvo mesto u rijalitiju ''Zadruga 2'' smanjuje. Voditelj Ognjen Amidžić će i ove nedelje obaviti razgovare sa najaktuelnijim učesnicima ove nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na red je došla Luna Đogani kojoj je i ova nedelja bila burna. Ognjena je zanimalo šta Luna ima da kaže nakon opake svađe koju je imala sa Markom Miljkovićem nakon što je, kako ona kaže, okarakterisao njenog oca Gagija ''budalom''.

Mnogo se folira. Ja sam to rekla za njega, ali ne moj otac. On naziva mog oca budalom. Mene možeš da vređaš, on ga jeste spomenuo, ali ne u lošem kontekstu. Čovek mi je dao savet. Danas se ceo dan peckamo, žao mi je što nisam mogla da se kontrolišem. On je manipulator, provokator. Toliko me je iznervirao da sam ga napala. Hvala zadrugarima koji su me držali da ne uradim nešto loše. Naš odnos nije jasan, ja uvek kažem šta osećam. Nikada to nije uradio, uvek nešto mumla - rekla je Đoganijeva, i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

On je Adama toliko iznervirao. On je uvredio ono što je meni najznačajnije. On za mene više nije muškarac i nemam više šta da pričam sa njim - rekla je ona o toj temi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'